fakelove.jpg

Kattokaa nyt tätäki memeä jonka mä oisin heittämällä pistänyt jakoon ennenku tulin hulluksi. 

Siinä sanotaan että se on oikein ja arvostettua ja todellista rakkautta että hylkäät itsesi.

Fuck them! Todellinen rakkaus on mun mittapuulla kärsivällisyyttä ja lempeyttä joo, myönnetään. Mutta se on paljon muutakin, sitä että ei kadehdi tai korosta omaa ainutlaatuisuuttaan, se on kykyä ilmaista omat mielipiteensä asiallisesti mutta suoraan koska muutoin ei oikeasti tahdo tulla syystä tai toisesta ymmärretyksi tai kohdatuksi, ymmärtää oikeasti olevansa vtun uniikki lumihiutale niinku kaikki muutkin ihmiset, ja hoksaa että on oikein pitää itsestään huolta yhtä lailla kuin muistakin koska muutoin ei elä aidon rakkauden tavoin, koska rakkaus ei satuta ketään tai mitään, ei edes sua itseäs. Jos sä osoitat aitoa rakkautta itseäsi kohtaan niin sä alat uskomaan siihen ja kasvat itseksesi. 

Kun sitten rakastaa itseään, kaikki vääryys mikä on  koettu ja kolistellut teräsegon portteja menettää merkityksensä koska rakkaus ei osaa muistella menneitä. 

Meikämandoliini-pipariini rakastan itseäni ja sen myötä kaikkia muitaki eläväisiä olentoja yhtä lailla joten rakkauden tavoin ilman häpeää hulluksi leimaamisen tai muunkaan palautteen pelon puolesta jaan tämmöstä hullun höpinää julkisesti. Koska kun sussa asuu aito rakkaus sä kestät mitä tahansa tällaisten pelkojen menettäessä merkityksensä. Sen takia sä kestät mitä tahansa eikä tarvi enää roudailla sitä painavaa teräsegoa mukana. 

fakelove.jpg

Niin kauan ku jakaa tommosen rakkausmemen ei oo vielä havahtunut siihen todellisuuteen että ei vielä tunne oikeaa rakkautta. Sitten kun havahtuu, yrittää herättää kaikki jotka on väsyneitä nukkumiseen.

Koska sitten sussa asuu todellinen rakkaus.

Se ei tee susta täydellistä vaikka todellinen rakkaus onkin täydellistä. Me eletään fyysisessä maailmassa ja ollaan sidottuja fyysisiin ruumiisiimme ja sen kapasiteettikykyyn joten tässä maailmassa kukaan ei täydellisyyttä voi saavuttaa.

Ja ei tarvikaan, koska päämäärä ei muutu huolimatta siitä ootko vikassa kurvissa vai vasta lähössä matkaan.